torstai 24. toukokuuta 2012

24.5

PUUUH anteeksi anteeksi en ole päässyt nyt ollenkaan kirjottelemaan ;( muutin siis tuossa parisen viikkoa sitten ja netti ei pelitä :( Nytkin postailen pikaisesti duunissa. Sitten kun saan netin toimimaan ni tää blogi herää taas henkiin :)

Äää oikeesti ahistaa ku ei ole vaakaa... haluisin niin kovasti tietää, että onko mitään tapahtunu. Peilistä se on jotenkin niin vaikee hahmottaa!! Mut toisaalta, ei oo nyt nii kovaa ressiä ku ei voi joka aamu hiki otsassa nousta sille vaa'alle :D

Nyt oon joka viikko lenkkeilly n. 3-4 kertaa sellasen 3-4km lenkkejä. Tykkään hirmusesti mun uusista lenkkimaastoista :3
Mitä syömisiin tulee, niin mulla alkaa olee rahat niin vähissä (juu, shoppailen yhä liikaa...) että ei oo ainakaa massii käydä enää missää ulkona syömässä! Ihan hyvä vaan.

Motivaatio on korkeella, ja haluun tosissani treenata tuohon Midnight runiin ja puolimaratoniin syksyllä :) Sain jopa kaverin ilmottautumaan mukaan, joten nyt onki sitte reeniseuraa!

Anteeksi vielä piiitkästä tauosta ja tästäki turhasta postauksesta (en saa ees mitää kuvii tällä työpaikan koneella laitettua) ja heti kun netti toimii ni johan sitte postailen! Kivaa torstaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti